_

Colours Podcast with Aeromaschine







Aeromaschine este un tanar dj si producator din Targu-Mures. Produce muzica house in toate formele ei, dar si mixeaza cu personalitate. Prefera clasicul vinil, dar nu se sfieste sa foloseasca cd-uri daca este nevoie. S-a nascut in Targu Mures pe 11 iunie 1990. Primul contact cu muzica l-a avut prin intermediul unor casete cu ceva muzica disco si cu muzica usoara apartinand parintilor sai. In anii de scoala generala a fost influentat de sound-ul american de hip-hop si breakbeat dar, in 2004, dupa ce s-a accidentat cu placa, a descoperit muzica de club cu ajutorul unui prieten.

Dupa putin timp, tanarul Aeromaschine, invigorat de acest sound nou pentru el, a inceput sa cocheteze atat cu productia cat si cu dj-ingul. A debutat producand si mixand muzica trance, cu care a avut un adevarat "Love at first sight".

In 2006, dupa multe incercari si experimente, a semnat prima sa piesa, "What, Where, When?!" la Monster Tunes. Din acel moment si pana in 2008, a avut releaseuri la case de discuri apreciate in industria trance, primind suport de la dj precum Tiesto, Armin sau Above & Beyond.  La sfarsitul lui 2008 a schimbat directia inspre muzica house. Primul release semnat "Aeromaschine" a fost EP-ul Dubonnet Cocktail, care a iesit in 2009 la Circle Music, din Germania, urmat la scurt timp de un remix pentru Roberto Rodriguez, la Laka. Ca DJ, Aeromaschine a fost influentat puternic de clubul Avi-Cola, din Targu Mures, si de rezidentul acestuia, Andrei Lucaciu, dar si de scena de dnb, prin reprezentantii mureseni, Addo si Dan Bazix. Ca stil de mixat, ii place sa fie imprevizibil si spontan cu o selectie de piese care variaza de la anii '80 - '90 pana la cele mai noi release-uri.

Aeromaschine a mixat in cadrul evenimentului Nights.ro Awards 2010 inainte de Valentino Kanzyani. Va deschide seria Nights.ro Showcase alaturi de Raresh si Praslea @ Daimon Club Bucuresti - miercuri 9 iunie, De asemenea va mixa sambata 19 iunie la Nights.ro 9 years Anniversary @ Daimon Club Bucuresti, eveniment la care vor fi 22 artisti / 2scene.

Enjoy!


Tracklist:

01. Ben Klock - Init Two (Ostgut Ton)
02. G-Man - The Way You Move (WIR)
03. SCB - 20_4 (SCB)
04. Cosmin TRG - Groove Control (Rush Hour)
05. Alin Aeromaschine Crihan - Corp Stelar (CDr)
06. Alin Aeromaschine Crihan - You Know I Know (Version)(CDr)
07. Lawrence - Treacle Mine (Dial)
08. OK Corral - Hypnotic Consortium (CDr)
09. Alin Aeromaschine Crihan - Not So (CDr)
10. Roman Flugel - Brian Le Bon (Live At Robert Johnson)
11. DJ Koze - Mrs. Bojangels (Circus Company)
12. Victor Stancov - Polysix (CDr)
13. Jori Hulkkonen - Bend Over Beethoven (Turbo)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu